Menu

Με επιτυχία η λαικο-δημοτική βραδιά "ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2022" που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας.

Με επιτυχία η λαικό-δημοτική βραδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας. Με επιτυχία η λαικό-δημοτική βραδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και παρ΄όλες τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, με μεγάλη προσέλευση και επιτυχία διοργανώθηκε η εκδήλωση του συλλόγου “Αντάμωμα Απανταχού Χομοριτών Ναυπακτίας 2022” που έγινε το Σάββατο 13 Αυγούστου το βράδυ στον πανέμορφο χώρο του Λυμπέρειου Πολιτιστικού Κέντρου Χόμορης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και διασκέδασαν μαζί μας η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηλιούπολης κα Χριστίνα Σερέτη, o πρόεδρος των Αρχιτεκτόνων Ναυπάκτου και πολιτευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Βασίλης Μπαρμπαγιάννης, ο Τοπικός Πρόεδρος των Δ.Δ. Αγίου Δημητρίου κ. Γιάννης Κοτσιώτας, ο Τοπικός Πρόεδρος των Δ.Δ. Καστανιάς κ. Κωνσταντίνος Μανώλης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστανιάς κ. Γιάννης Βέλιος, μέλη του Συλλόγου που τον συνόδευαν, τα μέλη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν.) κα Λαμπρινή Αντωνοπούλου  και κα Βασιλική Λόη, ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού – Τουριστικού Συλλόγου Πλατάνου κος. Δημήτρης Ροντήρης, ο Τοπικός Πρόεδρος Χόμορης κος Περικλής Ζιαμπάρας και ο εκπρόσωπος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής κος Θανάσης Χαντζής. Την εκδήλωση χαιρέτησαν με μήνυμά τους ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανανέωση και Δημιουργία για τη Ναυπακτία» Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Γούλας και ο πρόεδρος της Ο.ΣΥ.Ν. κος Θεόδωρος Παπαδόπουλος. 

Ευχαριστούμε όλα τα  μέλη και φίλους του Συλλόγου και του χωριού μας για την μαζική τους συμμετοχή, ιδιαίτερα δε ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν και συνετέλεσαν στην τεράστια επιτυχία της εκδήλωσης. Η συμμετοχή της νεολαίας ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και τους ευχαριστούμε πολύ. 

Στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Μπάμπης Χαντζής καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και αμέσως μετά έγινε η απονομή της τιμητικής πλακέτας στον πρόεδρο των Αρχιτεκτόνων Ναυπάκτου κο Βασίλη Μπαρμπαγιάννη για της πολύτιμες και αφιλοκερδείς υπηρεσίες του προς τον Σύλλογο και το χωριό μας και ακολούθησαν οι απονομές τιμής ένεκεν στους Επίτιμους Προέδρους κκ. Παναγιώτη Ν. Σκιαδά και Χρήστο Κ. Εγγλέζο  για την πολύχρονη προσφορά τους προς τον Σύλλογο και το χωριό μας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Παναγιώτης Σκιαδάς, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κος Επαμεινώνδας Πατούχας, ο ταμίας υπεύθυνος για τα μέλη Αμερικής/Καναδά κος Τρύφωνας Σκιαδάς, και ο πρόεδρος του χωριού μας κος Περικλής Ζιαμπάρας. Ευχάριστη νότα η παρουσία του φίλου Ποιητή-Λογοτέχνη κ. Γιώργου Βαρελά που απήγγειλε ένα από τα τελευταία ποιήματά του ειδικά αφιερωμένο στους ξενιτεμένους Χομορίτες. 

Τέλος ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Μπάμπης Χαντζής έκανε μια σύντομη παρουσίαση του πλούσιου και επιτυχημένου έργου του Συλλόγου μας που έγινε τα τελευταία δύο χρόνια και έδωσε το στίγμα για τα έργα που πρόκειται να γίνουν στο αμέσως επόμενο διάστημα. 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Να ευχαριστήσουμε του χορηγούς των δώρων, το κατάστημα Κατσιγιάννης Ρολόγια-Κοσμήματα στη Ναύπακτο και προσωπικά τον κ. Παύλο Κατσιγιάννη, το κατάστημα ρούχων ROBOLA women's wear στην Αθήνα της κας Άννας Ρόμπολα, τον σύζυγό της γιατρό κ.Βασίλη Κων. Θεοφάνη, τον κ. Γιάννη Αντωνόπουλο (Ανεμοδαρμένο Διάσελο), το ξενοδοχείο Niki Hotel  στη Ναύπακτο και προσωπικά τον κο. Τσαρπαλιά, την ElectroNet Ναυπάκτου και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Μαλέλη και το μεζεδοπωλείο του Παναγιώτη Κοτρώτσου «ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΜΑ» στη Ναύπακτο. 

Ευχαριστούμε την συγχωριανή μας κα Μαίρη Υπερίδου Χαντζή, μονίμου κατοίκου Καναδά, για τη προφορά του ποσού των €200.- στη μνήμη του συζύγου της Λεωνίδα Χαντζή.

Ακολούθησε μουσική βραδιά με πλούσιο λαϊκο-δημοτικό ζωντανό πρόγραμμα, με κέφι, χορό και πολύ τραγούδι που διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες .

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Χομοριτών ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για ακόμα μια φορά, για τη μεγάλη προσέλευση. Ελπίζουμε να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου όλοι μαζί ξανά να γιορτάσουμε το «Αντάμωμα 2023» με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. 

Από το Δ.Σ

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Ακολουθήστε μας