Menu

Με επιτυχία η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας!

Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής σε σώμα! Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής σε σώμα!

Την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 στον Άλιμο Αττικής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Χομοριτών πραγματοποίησε την ετήσια τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού του Συλλόγου και με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων από την πολιτεία υγειονομικών πρωτοκόλλων, λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορωνοϊού.

Η προσέλευση των μελών ήταν αρκετά ικανοποιητική, κάτι που μας δίνει θάρρος και εντολή για περισσότερη δράση.  Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που είναι πάντα κοντά στο Διοικητικό Συμβούλιο και το στηρίζουν σε κάθε του προσπάθεια. Τους ευχαριστούμε γιατί σέβονται την προσπάθεια που γίνεται από τον Σύλλογό μας για ποιοτική πολιτιστική προσφορά στο χωριό και γενικότερα στον τόπο μας.

Στη θέση της προέδρου της Γενικής Συνέλευσης με ομόφωνη απόφαση η δικηγόρος κα Έλιαν Ζιαμπάρα και στην θέση της Γραμματέας η κα Νικολέτα Χαντζή

Αφού διαπιστώθηκε η ύπαρξη απαρτίας, έλαβε τον λόγο ο απερχόμενος πρόεδρος του Δ.Σ. κος Μπάμπης Χαντζής, αναφέρθηκε στην μεγάλη απώλεια του συγχωριανού μας και επίτιμου προέδρου του Συλλόγου Βασίλη Δρόσου, ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την μεγάλη προσέλευσή τους, έκανε εκτενή αναφορά στα λιγοστά λόγω της πανδημίας αλλά ουσιαστικά πεπραγμένα του Συλλόγου στη χρονιά που μας πέρασε και αναφέρθηκε στον προγραμματισμό όλων των εκδηλώσεων και έργων που φέτος πρόκειται να γίνουν στο χωριό.

Ακολούθησε η εκτενής οικονομική ενημέρωση της Γενικής Συνέλευσης από την ταμία κα Κατερίνα Εγγλέζου Μαραγκουδάκη, έγινε ανάγνωση της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής, ακολούθησαν ερωτήσεις, διευκρινήσεις και εποικοδομητικός διάλογος από τα μέλη και τέθηκε αμέσως σε ψηφοφορία. Η Γενική Συνέλευση ομόφωνα  έκανε αποδεκτά  τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής και τους απήλλαξε από κάθε ευθύνη.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που απασχολούν αυτήν την περίοδο το χωριό μας. Ένα από τα θέματα είναι και ο προγραμματισμός  καλοκαιρινών εκδηλώσεων. Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα από τη Γ.Σ. ο νέος πρόεδρος  και ο νέος Έφορος εκδηλώσεων να μελετήσουν και να οργανώσουν τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου μια ολιγόωρη μουσική εκδήλωση, πάντα σύμφωνη με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων από την πολιτεία υγειονομικών πρωτοκόλλων, λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορωνοϊού.

Με πρόταση του απερχόμενου Δ.Σ. ανανέωσαν την θητεία τους για ακόμη τέσσερα χρόνια η Δ/τρια του Λυμπέρειου Πολιτιστικού Κέντρου Χόμορης φιλόλογος κα ‘Άννα Ζαμπάρα-Κατσαρού και ο Δ/της της εφημερίδας του Συλλόγου «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΧΟΜΟΡΗΣ» δημοσιογράφος κος Δημήτρης Μαλλάς.

Επίσης με πρόταση του απερχόμενου προέδρου κου Μπάμπη Χαντζή έγινε εφαρμογή του άρθρου 25 του καταστατικού και ανακηρύχθηκαν ομόφωνα από την Γενική Συνέλευση Επίτιμοι Πρόεδροι του Συλλόγου ο πρώην Αντιπρόεδρος κος Παναγιώτης Σκιαδάς και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου κος Χρήστος Κ. Εγγλέζος.

Στη συνέχεια οι τρεις εκλεγμένοι από τη Γ.Σ. ψηφολέκτες προχώρησαν στην διαδικασία εκλογής του νέου Δ.Σ. και της Ε.Ε. για την διετία 2021–2022.

Είμαστε σίγουροι ότι και το νέο Δ.Σ. όπως και το προηγούμενο θα συνεχίσει την μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει ζωντανό το πανέμορφο χωριό μας  και γενικότερα την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου μας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ.

Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής σε σώμα!

Σήμερα 27/6/2021 συνήλθαν τα μέλη του Δ.Σ. και της Ε.Ε.  με μοναδικό θέμα την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. σε σώμα. Ομόφωνα υπερψηφίστηκαν τα νέα μέλη ως ακολούθως:
Διοικητικό Συμβούλιο: 
ΠρόεδροςΧαράλαμπος Ν. Χαντζής
ΑντιπρόεδροςΕπαμεινώνδας Πατούχας
Γ. Γραμματέας: Κων/νος Ηλ. Εγγλέζος
Β’ ΓραμματέαςΜαρία Ζούμπα
Ταμίας: Κατερίνα Εγγλέζου Μαραγκουδάκη
Β’ Ταμίας: Τρύφωνας Σκιαδάς
'Eφορος ΠολιτιστικώνΓρηγόρης Ζιαμπάρας 
Αναπληρωματικά Μέλη: Άννα Ζαμπάρα Κατσαρού, Δημήτριος Θεοφάνης, Ευθύμιος Μαλλάς, Κατερίνα Ηλ. Εγγλέζου, Πολυξένη Χαντζή, Σωκράτης Σκιαδάς, Φιλιώ Αθανασίου Δρόσου.
 
Εξελεγκτική Επιτροπή: 
Πρόεδρος: Ευφροσύνη Κ. Μαλλά
ΑντιπρόεδροςΒαγγέλης Ζούμπας
Γραμματέας: Κλεονίκη Χρ. Εγγλέζου. 
Αναπληρωματικά Μέλη: Ηλίας Εγγλέζος, Ξένια Xαντζή 
 
1) Αντιπρόσωποι Ο.ΣΥ.Ν.: Χαράλαμπος Χαντζής, Κώστας Ηλ. Εγγλέζος  και Θύμιος Μαλλάς.
2) Υπεύθυνοι ΜΜΕ: Χαράλαμπος Χαντζής, Ξένια χαντζή, Φιλιώ Αθανασίου Δρόσου
3) Υπεύθυνοι Πολιτιστικών: Άννα Ζαμπάρα-Κατσαρού, Κατερίνα Ηλ. Εγγλέζου, Ξένια Χαντζή
4) Υπεύθυνοι Μελών Εξωτερικού: Επαμεινώνδας Πατούχας, Τρύφωνας Σκιαδάς, Σωκράτης Σκιαδάς, Δημήτρης Θεοφάνης
5) Υπεύθυνη γραφείων – Αίθουσας Συλλόγου: Κατερίνα Ηλ. Εγγλέζου

 Καλή μας επιτυχία!!!!

 Από το Δ.Σ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Ακολουθήστε μας