Menu

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Σύλλογο Χομοριτών

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Σύλλογο Χομοριτών

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.30΄ ύστερα από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου, συγκεντρώθηκαν τα μέλη του Συλλόγου σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 

  1. Λογοδοσία απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου (Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός χρήσης 2016)
  2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής 
  3. Εκλογή Δ/του -ας Λυμπέρειου Πολιτιστικού Κέντρου και εφημερίδας «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΧΟΜΟΡΗΣ»
  4. Τοποθέτηση της νέας παιδικής χαράς στο χωριό μας
  5. Παραχώρηση του κτηρίου (παλιό καφενείο) από την Εκκλησία στον Σύλλογό μας
  6. Πολιτιστικές εκδηλώσεις για το έτος 2017
  7. Τροποποίηση άρθρων του καταστατικού μας
  8. Διάφορα άλλα θέματα
  9. Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.

 Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε ο χαιρετισμός και η κοπή της πίτας του Συλλόγου από την διευθύντρια του Λυμπέρειου Πολιτιστικού Κέντρου Χόμορης κα Άννα Ζαμπάρα Κατσαρού και το φλουρί έπεσε την συγχωριανή μας Κατερίνα Εγγλέζου Μαραγκουδάκη, μια μοντέρνα και πολύ χρηστική μηχανή Nespresso, της ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Ο απερχόμενος πρόεδρος έκανε μια σύντομη ενημέρωση για τον τρόπο διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης και αφού εκλέχτηκαν δυο νέα μέλη, ο κος Δημήτριος Μαλλάς, δημοσιογράφος και ο κος Λεωνίδας Θεοφάνης, συνταξιούχος για το Προεδρείο, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Μπάμπης Χαντζής έκανε τον διοικητικό απολογισμό με μια λεπτομερή αλλά σύντομη ενημέρωση για τα πεπραγμένα του Δ.Σ. κατά τη διετία 2015-2016.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία του έργου της νέας πιστοποιημένης παιδικής χαράς του χωριού μας, στην δημιουργία της νέας αίθουσας του Συλλόγου (πρώην καφενείο) και τον τρόπο λειτουργίας του, καθώς επίσης και σε αλλά τρέχοντα θέματα που αφορούν το χωριό μας.

Ο κος Μπάμπης Χαντζής αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το τρέχων έτος, έχει προγραμματιστεί μία κεντρική εκδήλωση (χοροεσπερίδα) στη Ναύπακτο για τον μήνα Μάρτιο και δυο εκδηλώσεις για τον μήνα Αύγουστο στον χώρο του πανέμορφου Πολιτιστικού Κέντρου του χωριού μας.

Τον οικονομικό απολογισμό έκανε ο ταμίας κος Ευθύμιος Μαλλάς, αναφέρθηκε στις τρέχουσες ταμειακές ανάγκες του Συλλόγου και στη συνέχεια η Εξελεγκτική Επιτροπή διάβασε το πόρισμά της και πρότεινε προς τη Γ.Σ. την απαλλαγή των μελών του απερχόμενου Δ.Σ από κάθε ευθύνη. Η πρόταση τέθηκε σε ψηφοφορία και η Γενική Συνέλευση ομόφωνα ενέκρινε τα πεπραγμένα και τον οικονομικό απολογισμό και απάλλαξε τα μέλη του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη για τη χρήση 2015-2016.

Στην συνέχεια ο απερχόμενος πρόεδρος κατέθεσε στο προεδρείο της Γ.Σ. μια λίστα με 10 διατάξεις του καταστατικού μας που χρήζουν τροποποίησης, έγινε ανταλλαγή απόψεων και ιδεών , τέθηκαν μία μια σε ψηφοφορία και υπερψηφίστηκαν ομόφωνα από τη Γ.Σ.

Ο πρόεδρος του χωριού μας κος Περικλής Ζιαμπάρας χαιρέτισε την Γ.Σ. αναφέρθηκε σε τρέχοντα θέματα που απασχολούν το χωριό μας και ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Το προεδρείο στη συνέχεια ενημέρωσε την ολομέλεια για τις υποψηφιότητες και ακολούθησε ομαλά η εκλογή των νέων οργάνων του Συλλόγου, σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις του καταστατικού μας.

Ύστερα από την ψηφοφορία το προεδρείο ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. συνεχάρη τους νεοεκλεγέντες και τους ευχήθηκε υγεία, δύναμη για προσφορά και πλούσιο πολιτιστικό και κοινωνικό έργο για το καλό του Συλλόγου, του χωριού και της κοινωνίας τους και κήρυξε την λήξη της Γενικής Συνέλευσης.

Αμέσως μετά έγινε η συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. και της Ε.Ε ως ακολούθως: 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Πρόεδρος: Μπάμπης  Xαντζής

Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Σκιαδάς

Γ. Γραμματέας: Κώστας Η. Εγγλέζος

Β΄ Γραμματέας: Μαρία Ζούμπα

Ταμίας: Κώστας Χ. Εγγλέζος

Β’ Ταμίας: Τρύφωνας Σκιαδάς

Δημόσιες Σχέσεις: Γρηγόρης Ζιαμπάρας

Αν. Μέλη: Άννα Ζαμπάρα Κατσαρού, Φιλιώ Αθανασίου Δρόσου, Ξένια Χαντζή, Θύμιος Μαλλάς

- Διευθύντρια Λυμπέρειου Πολιτιστικού Κέντρου Χόμορης η κα Άννα Ζαμπάρα Κατσαρού

- Διευθυντής εφημερίδας «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΧΟΜΟΡΗΣ» ο κος Δημήτρης Μαλλάς

- Υπεύθυνη νέας αίθουσας Συλλόγου (πρώην Καφενείο) η κα Φιλιώ Αθανασίου Δρόσου

- Υπεύθυνοι Ιστοσελίδας – Εφημερίδας και προβολής του Συλλόγου: Μπάμπης Χαντζής, Φιλιώ Αθανασίου Δρόσου, Ξένια Χαντζή

- Αντιπρόσωποι Ο.ΣΥ.Ν. (Ομοσπονδία Συλλόγων Ναυπακτίας): Μπάμπης Χαντζής, Κώστας Η. Εγγλέζος, Θύμιος Μαλλάς.

Για την εξελεγκτική Επιτροπή

1. Ευάγγελος Ζούμπας

2. Ευφροσύνη Μαλλά

3. Κλεονίκη Εγγλέζου

Αναπληρωματικά Μέλη

4. Ηλίας Εγγλέζος

5. Ανδρέας Κ. Ανδρεόπουλος

Για το Δ.Σ. 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Ακολουθήστε μας