Ακυρώνονται οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Συλλόγου μας
- Written by Super User
- Be the first to comment!

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου οι προγραμματισμένες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Συλλόγου στο χωριό δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος για την αποφυγή διασποράς του covid-19, διότι προέχει η υγεία όλων μας. Το Υπουργείο Ανάπτυξης ανακοίνωσε με δελτίο τύπου στις 29-5-2020, την επανεκκίνηση και των πολιτιστικών Συλλόγων από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 αλλά "χωρίς την πραγματοποίηση εκδηλώσεων" κάτι που βέβαια το περιμέναμε, καθώς δεν είναι εύκολο σε τέτοιες εκδηλώσεις, να εφαρμοστούν οι περιορισμοί που επιβάλλονται για την πρόληψη της μετάδοσης του κορονοϊού. Καλό καλοκαίρι λοιπόν χωρίς εκδηλώσεις μαζικού χαρακτήρα και κάνουμε έκκληση στα μέλη και στους φίλους να σταθούν δίπλα μας και να στηρίζουν τον Σύλλογο, για να συνεχίζει να υπάρχει και την επόμενη μέρα, που η περιπέτεια της πανδημίας θα αποτελεί παρελθόν.
Την τελευταία δεκαετία, σχεδόν από μηδενική βάση και κάτω από δύσκολες συνθήκες καταφέραμε να στήσουμε διάφορες εκδηλώσεις που γνώμονα είχαν πάντα την προβολή των εθίμων και παραδόσεων του τόπου μας, της πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού μας και την διασκέδαση των συγχωριανών μας. Αυτό για μας στο Δ.Σ. ήταν η κορωνίδα του καταστατικού μας συλλόγου, πάνω στο οποίο βασιστήκαμε και κινηθήκαμε με ανιδιοτέλεια και πολλή αγάπη. Όλα αυτά τα χρόνια, ο Σύλλογος ανέβασε πολύ υψηλά τον πήχη, γιατί εκτός από τις πολλές εκδηλώσεις προσπάθησε με πολλή θέρμη και αγάπη να εξασφαλίσει και την ποιότητα αυτών και πιστεύουμε ότι το καταφέραμε αρκετά καλά. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου να είμαστε καλά πρώτα ο Θεός,
- Πέραν των εκδηλώσεων, για τον εκκλησιασμό τον δεκαπενταύγουστο από ότι φαίνεται η λειτουργία δεν θα γίνει στις 15/8, αλλά στις 14 Αυγούστου. Είναι νωρίς ακόμα και θα ενημερωθούμε όλοι έγκαιρα από τον τοπικό πρόεδρο και την Εκκλησιαστική Επιτροπή.
- Μετά από αίτημα του τοπικού προέδρου, ο Σύλλογός μας ανέλαβε την υποχρέωση και το κόστος της κοπής και καθαρισμού ξερών χόρτων στα γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου, στην παιδική χαρά, στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου και στον προαύλιο χώρο της αίθουσας του Συλλόγου στην κεντρική πλατεία και για το διάστημα από 01/7 – 31/09/2020.
Καλή ΑΝΤΑΜΩΣΗ στο χωριό.
Από το Δ.Σ.