Menu

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας

Παρακαλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου Απανταχού Χομοριτών Ναυπακτίας να προσέλθουν σε κοινή συνεδρίαση, Τετάρτη 15/11/2023 και ώρα 18:00 στα γραφεία του συλλόγου στον 'Άλιμο Αττικής, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης. 

 1. Ενημέρωση - Τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων.
 2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την λειτουργία της αίθουσας του συλλόγου στο χωριό.
 3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ημερομηνία της Εκλογο-απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσία όλων των μελών είναι αναγκαία. Παρακαλούμε επίσης σε περίπτωση απουσίας να ενημερώνετε τον Πρόεδρο ή τον Γεν. Γραμματέα γραπτά ή τηλεφωνικά. 

Για το Δ. Σ. 

Μπάμπης Χαντζής -  Πρόεδρος                                         Κώστας Ηλ. Εγγλέζος – Γ. Γραμματέας

Read more...

Με επιτυχία η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας

Με επιτυχία έγινε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στoν Άλιμο Αττικής η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας. Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εκλέχτηκε η κα Κατερίνα Τρόλια-Εγγλέζου και Γραμματέας η κα Νικολέτα Χαντζή. Σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον ο πρόεδρος Μπάμπης Χαντζής, ο Γ. Γραμματέας  Κώστας Ηλ. Εγγλέζος και η ταμίας Κατερίνα Μαραγκουδάκη-Εγγλέζου  παρουσίασαν στα μέλη την δραστηριότητα του Συλλόγου, καθώς επίσης τον Διοικητικό και οικονομικό απολογισμό για τη χρονιά που μας πέρασε.

Read more...

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου "Αντάμωμα Απανταχού Χομοριτών 2023”

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε και φέτος το "Αντάμωμα των Απανταχού Χομοριτών 2023", που οργάνωσε ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας το Σάββατο 12 Αυγούστου το βράδυ στον πανέμορφο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του χωριού μας.

Read more...

Την Τετάρτη 7/06/2023 και ώρα 19:00 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας

Παρακαλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Απανταχού Χομοριτών Ναυπακτίας να προσέλθουν σε Τακτική Συνεδρίαση την Τετάρτη  7/06/2023 και ώρα 19:00 στα γραφεία του συλλόγου στον Άλιμο Αττικής, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 

 1. Ενημέρωση - Τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων
 2. Προετοιμασία καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο χωριό
 3. Διάφορα άλλα θέματα σχετικά με το χωριό μας

Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσία όλων των μελών είναι αναγκαία. Παρακαλούμε επίσης σε περίπτωση απουσίας να ενημερώνετε τον Πρόεδρο ή τον Γεν. Γραμματέα γραπτά ή τηλεφωνικά. Η σύνδεση skype/viber θα είναι δυνατή από τις 19:15 

 Για το Δ. Σ. 

Μπάμπης Χαντζής -  Πρόεδρος                                Κώστας Ηλ. Εγγλέζος – Γ. Γραμματέας

Read more...

Με επιτυχία η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Χομοριτών πραγματοποίησε την ετήσια τακτική του Γενική Συνέλευση σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού του Συλλόγου στον όμορφο χώρο του Μεζεδοπωλείου ΜΟΙΡΕΣ, στον Άλιμο Αττικής.

Η φετινή προσέλευση ήταν αρκετά καλή, κάτι που μας δίνει θάρρος και εντολή για περισσότερη δράση.  Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που είναι πάντα κοντά στο Διοικητικό Συμβούλιο και το στηρίζουν σε κάθε του προσπάθεια. Τους ευχαριστούμε γιατί σέβονται την προσπάθεια που γίνεται από τον Σύλλογό μας για ποιοτική πολιτιστική προσφορά στο χωριό και γενικότερα στον τόπο μας.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Μπάμπης Χαντζής αφού ευχαρίστησε όλους για την προσέλευσή τους, έκανε εκτενή αναφορά στα πεπραγμένα του Συλλόγου στη χρονιά που μας πέρασε.

 • Τον Απρίλιο του 2022 κάναμε την Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.
 •  Επισκευάσαμε το πλακόστρωτο στον εξωτερικό χώρο του Πολιτιστικού μας Κέντρου.
 •  Συντηρήσαμε την παιδική χαρά.
 •  Αναθέσαμε σε κηπουρό την συντήρηση και φροντίδα του πράσινου στον εξωτερικό χώρο του πανέμορφου Πολιτιστικού μας Κέντρου.
 •  Φροντίσαμε για την καθαριότητα και την κοπή των χόρτων σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους στο χωριό.
 •  Μετά από σχεδόν τρία χρόνια πανδημίας πραγματοποιήσαμε το «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΧΟΜΟΡΙΤΩΝ» με μεγάλη επιτυχία.
 •  Λειτούργησε το καλοκαίρι η αίθουσα του Συλλόγου (παλιό καφενείο).
 •  Επισκευάσαμε τα παλιά και τοποθετήσαμε νέα αλουμινένια λούκια στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου.
 •  Συμβάλαμε οικονομικά (€1000) στην κατασκευή και τοποθέτηση ενός ΚΙΟΣΚΙ στον κάτω μαχαλά.
 •  Αναθέσαμε το βάψιμο των κάγκελων (περίπου 300 μέτρα) κατά μήκος του δρόμου από την πλατεία έως και το μαγαζί του συγχωρεμένου Σωτήρη Δρόσου.
 •  Κάναμε την τροποποίηση του καταστατικού και το εναρμονίσαμε στη σημερινή πραγματικότητα.
 •  Τρία χρόνια μετά την πανδημία λειτούργησε η χορευτική ομάδα. Τα μαθήματα γίνονται κάθε Δευτέρα απόγευμα στις 18:30.

Ακολούθησε η εκτενής οικονομική ενημέρωση της συνέλευσης από τον Γ. Γραμματέα Κώστα Ηλ. Εγγλέζο και την ταμία Κατερίνα Εγγλέζου Μαραγκουδάκη, έγινε ανάγνωση της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής, ακολούθησαν ερωτήσεις, τοποθετήσεις και εποικοδομητικός διάλογος από τους παριστάμενους συγχωριανούς και αμέσως μετά στην ψηφοφορία που ακολούθησε η Γενική Συνέλευση ομόφωνα υπερψήφισε και έκανε αποδεκτά τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου και απήλλαξε το Διοικητικό Συμβούλιο και τη Ε.Ε. από κάθε ευθύνη. 

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου Μπάμπης Χαντζής αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που απασχολούν αυτήν την περίοδο το χωριό μας. Ενημέρωσε τα μέλη ότι το καλοκαιρινό πολιτιστικό Αντάμωμα θα γίνει το Σάββατο 12 Αυγούστου στον χώρο του πολιτιστικού μας Κέντρου. 

Αφού τελείωσε η Γενική Συνέλευση όλοι οι παρευρισκόμενοι γευματίσαμε με νόστιμους μεζέδες και περάσαμε όμορφα το υπόλοιπο της ημέρας. 

Το διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του και παρέστησαν εποικοδομητικά με θέσεις και επισημάνσεις στην ετήσια τακτική του γενική συνέλευση.

Ευχόμαστε να έχουμε όλοι μας μια «καλή χρονιά με υγεία, χαρά και δημιουργία».

Από το Δ.Σ.

Read more...

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΕ  ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Άλιμος 19 Ιανουαρίου 2023

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Απανταχού Χομοριτών Ναυπακτίας προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30π.μ., στο Μεζεδοπωλείο Μοίρες, οδός  Μυρογιάννη 1, Άλιμος 174 56, (30 μέτρα από την διασταύρωση των οδών Ιωνίας, Θεομήτορος και Κυθηρίων) τηλ. 210992 9088

Θέματα Γενικής συνέλευσης:

 1. Λογοδοσία απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
 2. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έτους 2022
 3. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής, έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.
 4. Προγραμματισμός και προϋπολογισμός έργων 2023 
 5. Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα 1/3 πλέον ενός των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό. 

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 19/02/2023 στα γραφεία του Συλλόγου στον Άλιμο Αττικής και ώρα έναρξης την 18:00 μ.μ.

Η παρουσία και οι προτάσεις όλων θεωρούνται πολύτιμες για το Σύλλογό μας. Σας περιμένουμε όλους και φέτος, με μεγάλα χαμόγελα, με νέα όνειρα για το αγαπημένο μας χωριό, να τα κάνουμε μαζί όλα πραγματικότητα.

Για όποια πληροφορία τηλεφωνήστε στα μέλη του Δ.Σ. 

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου μας 

Ο Πρόεδρος                             O Γ. Γραμματέας

Μπάμπης Χαντζής                    Κώστας Η. Εγγλέζος

Read more...

Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Απανταχού Χομοριτών απο 15/1/2023

Την Κυριακή 15/1/2023 είχαμε την ευκαιρία τα μέλη του  Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και η Εξελεγκτική Επιτροπή να συναντηθούμε σε κοινή συνεδρίαση μετά από πρόσκληση του προέδρου Μπάμπη Χαντζή και να ασχοληθούμε με τον έλεγχο και το κλείσιμο του φορολογικού έτους 2022, την προετοιμασία της επόμενης Γενικής Συνέλευσης και άλλα διάφορα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Εγγλέζος. Στην αρχή της συνάντησης έγινε χαλαρή συζήτηση για τοπικά θέματα όπως προγραμματισμός έργων που θα αναβαθμίσουν το χωριό μας, ο Πρόεδρος Μπάμπης Χαντζής και ο Επίτιμος Πρόεδρος Χρήστος Εγγλέζος αναφέρθηκαν στα έργα που εξελίσσονται από τον Σύλλογο αυτό το διάστημα στο χωριό, καθώς επίσης και δεν έλειψαν και οι συζητήσεις για τα δρώμενα στη αγαπημένη μας Ναύπακτο και τις επερχόμενες εκλογές.

Read more...

Την Κυριακή 15/01/2023 και ώρα 13:30 η κοινή συνεδρίαση του Δ.Σ. και της Ε.Ε. του Συλλόγου μας

Παρακαλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου Απανταχού Χομοριτών να προσέλθουν σε κοινή συνεδρίαση την Κυριακή 15/01/2023 και ώρα 13:30 στην αίθουσα της ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ Pizza, Μαυρομιχάλη 22, Άλιμος 174 56, Τηλέφωνο: 21 0996 7027 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 

 1. Κλείσιμο οικονομικού έτους 2022
 2. Συζήτηση και απόφαση για Τακτική Γενική Συνέλευση 
 3. Εκκαθάριση του Μητρώου Μελών (σύμφωνα με το άρθρο 10 του καταστατικού του Συλλόγου)

Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσία όλων των μελών είναι αναγκαία. Παρακαλούμε σε περίπτωση απουσίας να ενημερώνετε τον Πρόεδρο ή τον Γεν. Γραμματέα γραπτά ή τηλεφωνικά. 

Για το Δ. Σ.

Μπάμπης Χαντζής - Πρόεδρος                                         

Κώστας Ηλ. Εγγλέζος – Γ. Γραμματέας

Κατερίνα Εγγλέζου Μαραγκουδάκη - Ταμίας

Read more...

"Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΧΟΜΟΡΗΣ" σε λίγες μέρες κοντά σας!

Μια ακόμη έντυπη έκδοση της εφημερίδας του Συλλόγου «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΧΟΜΟΡΗΣ» σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμη και θα αποσταλεί στα μέλη και τους φίλους που το έχουν ζητήσει και έχουν τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή τους. Ταυτόχρονα με την έντυπη θα κυκλοφορήσει και η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας και παρακαλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους να μας στείλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. την ηλεκτρονική τους διεύθυνση (email) για να τους την αποστείλουμε ηλεκτρονικά. Θέλουμε να μην λείψει από κανένα σπίτι.

Read more...

Την Τετάρτη 12/10 το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας

Παρακαλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Απανταχού Χομοριτών Ναυπακτίας να προσέλθουν σε Τακτική Συνεδρίαση την Τετάρτη  12/10/2022  και ώρα 18:30 στα γραφεία του συλλόγου στον Άλιμο Αττικής, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 

 1. Ενημέρωση - Τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων
 2. Απολογισμός καλοκαιρινής εκδήλωσης στο χωριό
 3. Ενημέρωση - συζήτηση για την λειτουργία του Συλλόγου μετά την τροποποιηση του καταστατικού.
 4. Διάφορα άλλα θέματα σχετικά με το χωριό μας

Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσία όλων των μελών είναι αναγκαία. Παρακαλούμε επίσης σε περίπτωση απουσίας να ενημερώνετε τον Πρόεδρο ή τον Γεν. Γραμματέα γραπτά ή τηλεφωνικά. Η σύνδεση skype/viber θα είναι δυνατή από τις 18:45 

 Για το Δ. Σ. 

Μπάμπης Χαντζής -  Πρόεδρος                                Κώστας Ηλ. Εγγλέζος – Γ. Γραμματέας

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Ακολουθήστε μας