Menu

Ανοικτή επιστολή Κώστα Χ. Εγγλέζου

Ανοικτή επιστολή Κώστα Χ. Εγγλέζου Ανοικτή επιστολή Κώστα Χ. Εγγλέζου

Αγαπητά μέλη και φίλοι του χωριού μας,
Έλαβα μια επιστολή από έναν νέο του χωριού μας, για πολλά χρόνια βασικό συνεργάτη μου στον Σύλλογο, έναν ΧΟΜΟΡΙΤΗ που έχει προσφέρει υπερβολικά πολλά για την νεαρή του ηλικία στο πανέμορφο χωριό μας. Από σεμνότητα με παρακάλεσε να την τοποθετήσω στα πρακτικά του Συλλόγου μας, όμως είναι τόσο μεγάλη η συγκίνησή μου που δεν μπορώ να μην την δημοσιεύσω. Εμείς στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας και εγώ προσωπικά έχουμε αποφασίσει όλες οι επιστολές που αφορούν τα κοινά να δημοσιεύονται, πριν από λίγο καιρό είχαμε κάτι δυσάρεστο, τώρα όμως έχουμε κάτι ωφέλιμο για όλους μας.

Η επιστολή έχει ω εξής:
«Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες
Μετά από πολύ σκέψη & συναισθηματική φόρτιση αποφάσισα να αποχωρήσω από το Δ.Σ του συλλόγου. Οι λόγοι απλοί:
•    Αυξημένες ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ υποχρεώσεις (4 παιδιά με διάφορες ασχολίες)
•    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ υποχρεώσεις.
Από την ηλικία των 14-15 χρόνων που ο πατέρας μου ήταν στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου , βοηθούσα στις χοροεσπερίδες , στις διάφορες άλλες εκδηλώσεις κ.α.
«Εκλέχτηκα» πρώτη φορά σε μια δύσκολη στιγμή για το σύλλογο όταν ήταν στα πρόθυρα διάλυσης και συνέχιζα να είμαι στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια. Όμως λόγο των δύο παραπάνω λόγων , η προσφορά μου στον σύλλογο είχε φθίνουσα πορεία. Ήθελα αλλά δεν προλάβαινα. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν επιθυμώ να είμαι στο Δ.Σ. Δεν επιθυμώ να έχω τίτλο χωρίς να προσφέρω.
Θέλω να επισημάνω ότι ο πρόεδρός μας Μπάμπης. Χαντζής  δεν είναι μόνο η καρδιά και η ψυχή του συλλόγου είναι και τα πόδια και τα χέρια αφού αυτός διεκπεραιώνει και όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν. Μπορεί οι αποφάσεις που παίρναμε, σε μερικά μέλη να άρεσαν και σε άλλα να μην άρεσαν. Θέλω να διαβεβαιώσω όλα τα μέλη του συλλόγου ότι οι αποφάσεις παίρνονταν ομόφωνα και αφού τα θέματα είχαν συζητηθεί και είχαν αναλυθεί με μόνο γνώμονα το καλό του χωριού και των συγχωριανών.
Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα με τα μέλη του Δ.Σ και ιδιαίτερα με τον πρόεδρο Μπάμπη Χαντζή όπως επίσης και με τον πρώην πρόεδρο Αντώνη Δρόσο.
Αποχωρώ λοιπόν με το σκεπτικό ότι την θέση μου πρέπει να πάρουν μέλη τα οποία θα έχουν χρόνο να ασχοληθούν και να προσφέρουν στο σύλλογο.
Ασφαλώς όπου μπορώ και όπως μπορώ θα είμαι δίπλα στο σύλλογο να βοηθάω.
Σας ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου κάνατε τόσα χρόνια να εκλέγομαι στο Δ.Σ και ζητώ από όλους τους χωριανούς να στηρίζουν τον σύλλογο και να μην ψάχνουν μικροψεγάδια για να κατηγορήσουν τα μέλη του Δ.Σ.
•    Αυτοί οι άνθρωποι βοηθούν τον χωριό ανιδιοτελώς.
•    Μην τους κρίνετε από την υπεροπτική θέση του «αλάνθαστου Καίσαρα».
Συγχαρητήρια στο νέο Δ.Σ και τις καλύτερες ευχές μου από καρδιάς.
Με εκτίμηση.
Κωνσταντίνος  Χ. Εγγλέζος»

Αγαπητέ φίλε Κώστα, όσο υπάρχουν ψυχές σαν την δική σου, ο Σύλλογος και το χωριό μας μόνο μπροστά μπορούν να πάνε. Είσαι πολύ νέος, το αίμα σου πηγάζει από τον «Αρδίνη», από τη Χόμορη και η ζωή σίγουρα θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες να είσαι και πάλι στην «πρώτη γραμμή» και να προσφέρεις στο χωριό σου. Ας το διαβάσουν το γράμμα σου όλοι οι η νεολαίοι του Χωριού μας, για να νοιώσουν και εκείνοι το μεγαλείο της ανιδιοτελούς  προσφοράς στον τόπο μας.
Σε ευχαριστώ για όλα…

Ο Φίλος σου
Μπάμπης Χαντζής

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Ακολουθήστε μας