ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΧΟΜΟΡΗΣ

Πιστοποιημένη παιδική χαρά Χόμορης. Ένα από τα πλέον σημαντικά έργα που έκανε ο Σύλλογος την τελευταία δεκαετία στο χωριό μας. Το οραματιστήκαμε, το πιστέψαμε, το ολοκληρώσαμε!

Με μεγάλη δωρεά/χορηγία του συγχωριανού και μέλους του Συλλόγου κου Επαμεινώνδα Κ. Πατούχα, μονίμου κατοίκου Αμερικής και με τις συνδρομές των μελών μας κατασκευάσαμε μια μεγάλη πρότυπη πιστοποιημένη παιδική χαρά (ίσως η μοναδική στην Ναυπακτία, αν όχι και στον νομό που γίνεται από Πολιτιστικό Σύλλογο) και λύσαμε ένα χρόνιο πρόβλημα στο χωριό μας. Στις 14/12/2016 εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ναυπακτίας, η μελέτη που καταθέσαμε για την κατασκευή της νέας παιδικής χαράς του χωριού μας, τον Μάιο του 2017 έγινε από την εταιρία ATHLETICO – Γ.ΓΙΑΝΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε. κάτω από δύσκολες οικονομικές και καιρικές συνθήκες η τοποθέτηση του Δαπέδου, των οργάνων και της περίφραξης και στη συνέχεια όλο το έργο παραδόθηκε από τον Σύλλογό μας αρμοδίως στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ναυπακτίας.

Ένα σημαντικότατο έργο για το χωριό μας, ένα ακόμα έργο που αποτελεί “δείγμα” επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ πολιτιστικού συλλόγου και ιδιώτη χορηγού/δωρητού. Όλες αυτές οι επιτυχίες του Συλλόγου μας οφείλονται στην μεγάλη συμμετοχή και προσφορά των μελών και φίλων, γιατί όλα γίνονται με την καλή καρδιά και όχι με προϋποθέσεις ωφέλειας ή ανταπόδοσης.

Ευχαριστούμε από καρδιάς το μέλος του Συλλόγου μας Dr. Peter C. Patukas για την μεγάλη του δωρεά/χορηγία προς το χωριό μας και ειδικότερα προς τους μικρούς μας φίλους, ευχαριστούμε τον φίλο του Συλλόγου και του χωριού μας Βασίλη Μπαρμπαγιάννη Αρχιτέκτονα Μηχανικό για την αφιλοκερδή υποστήριξη όλου του έργου και τέλος ευχαριστούμε τα 250 ενεργά μέλη του Συλλόγου μας σε Ελλάδα, Αμερική και Καναδά για την έμπρακτη ηθική και οικονομική τους στήριξη στο έργο του Συλλόγου. Τους είμαστε ευγνώμονες!!!

You Might Also Like